Hallo, ik ben jouw O365 coach, tot je dienst!

Jouw antwoord op een Office 365 vraag maakt écht het verschil.

Technologie, ’t is écht je ding. Nieuwe software, je wil het graag testen en begrijpen. Zelf in deze corona tijden weten familie en vrienden jou te vinden met vragen! Bij Xylos noemen we zo iemand een Digital Coach. Een baken van kennis & ervaring die te hulp schiet als de Office 365 nood hoog is. Behulpzaam en wijs. Ervaren en dichtbij.

illustration of a guy pointing at icons

De digitale transformatie stelt bedrijven voor nieuwe uitdagingen: medewerkers wegwijs maken in efficiënt werken met Office 365 tools. Klinkt misschien gek, maar voor veel gebruikers is dit een bron van kopzorgen. Voor jou is dat je tweede natuur. Power Platform, Excel, Teams, je kent ze door en door. En je vindt het fijn om kennis & informatie over te dragen. 

Herken je jezelf? Aarzel dan niet en bekijk onze openstaande functies. Onze Coaches bieden on- en offsite tastbare steun aan bedrijven. Namen als Fluxys, UCB of Engie vertrouwen op Xylos’ Digital Coaches om medewerkers te steunen temidden de veranderende werkomgeving. Natuurlijk sta jij er niet alleen voor. Bij Xylos ondersteunen we jou ten volle. 

Bij Xylos staat continu bijleren immers centraal. Sparren met collega’s-experts, zelf onderwerpen uitdiepen, boeiende trainingen bijwonen, de allerlaatste nieuwigheden testen, het hoort er allemaal bij. Je merkt het: dit is een job waarin jij zal groeien in de richting van jouw keuze. Zo kan jij de beste versie van jezelf worden! Lees onderaan alle details. 

Luister nu naar Felicia's verhaal, één van onze Digital Coaches. Of luister naar werknemers die geholpen zijn. Da's een voorsmaakje van de voldoening die jou te wachten staat. Jouw coaching zorgt voor véél dankuwels & bedankts. Bescheiden blijven is de boodschap. ’s Ochtends de schouder masseren voor alle schouderklopjes die je zal krijgen is raadzaam. En snel solliciteren is wat je best doet!

Don't listen to us, listen to them

Annick

Stefan

Antoine

Inge - Fluxys

Better starts with you!

Als je werkt bij Xylos krijg je een uniek stuur in handen. Dat van jouw loopbaan bij ons. ‘Better starts with you’, zo noemen we onze aanpak. Meer weten? Klik hier!

Lees meer

Het is hier echt goed werken!

Samen werken aan de allerbeste versie van jezelf, elke dag voldoening vinden in je job, gewaardeerd worden als expert in jouw domein: Ontdek de details!

Lees meer

We leveren unieke ervaringen

Meewerken aan een succesverhaal en klanten een unieke ervaring aanbieden. Klinkt dat goed? Dan zit je bij Xylos gebeiteld want net daarin zijn we goed!

Lees meer

Visit your future office

Antwerpen
Noorderlaan 139
2030 Antwerpen
+32 3 543 75 00
xylos@xylos.com
Route

Brussel
St-Lendriksborre 6
1120 Brussel
+32 2 264 13 20
xylos@xylos.com
Route

Melle
Brusselsesteenweg 281
9090 Melle
+32 3 543 75 00
xylos@xylos.com
Route

Herentals
Diamantstraat 10
2200 Herentals
+32 3 543 75 00
xylos@xylos.com
Route

Bagaar
Lamorinièrestraat 161A - D303
2018 Antwerpen
+32 3 283 88 12
info@bagaar.be
Route

Baanbrekende werkgever

De manier waarop we werk en mobiliteit organiseren bevindt zich op een kantelpunt. Hét moment voor organisaties om de werknemer centraal te zetten in het nieuwe normaal en hybride werken daar een prominente plaats in te geven.