Welkom thuis,
we verwachten jou!

Jij bent niet op zoek naar een job. Of toch niet zomaar een job. Want jij bent een doorwinterd IT-professional, je weet welke richting je uit wil met jouw talent.

Jij legt de lat hoger, veel hoger. Je zoekt een plek waar jouw carrière succesvol open kan bloeien. Nu zoek je een thuis waar jouw talent verder kan groeien.

Word jij één van de nieuwe
XYLOS collega's?

Kies jouw droomjob

M365 Security Consultant Bekijk job »
O365 Consultant Bekijk job »
Project Manager Bekijk job »

Welkom bij Xylos dan. We omschrijven onszelf als ’home of careers’. Klinkt fancy, maar het is niet gewoon een slogan. Wees gerust, we menen het echt. De voorbije jaren ontwikkelden we een doorgedreven beleid om onze medewerkers te steunen en te stuwen. Zo werken we aan de beste versie van jezelf!

Wil je meer weten? Dan stellen we twee manieren voor. Ofwel ontdek je Xylos zelf. Of je komt naar het Carrière-café op ons job-eiland op 6 mei om 18 uur. Tijdens de lockdown uitgenodigd worden in een café op een eiland? Ok, ’t is een virtueel café op een virtueel eiland, anders wordt Nonkel Marc boos!

Effe serieus: we verwelkomen jou met open armen op deze ontmoetingsmomenten. Jij kan er jouw vragen kwijt, wij hebben er allicht ook enkele voor jou. 😊 Stuur een mailtje naar yourjob@xylos.com om je aan te melden. Je ontvangt dan de praktische details voor onze eerste ontmoeting. Wij kijken er al naar uit.

Wil je niet wachten? Reageer dan meteen en bezorg ons jouw sollicitatie!