#ONEXYLOS #UNIQUEEXPERIENCES #STRAFVERHAAL

Want we leveren unieke ervaringen

Xylos levert ICT-oplossingen die bijdragen tot het succes van een organisatie. Dit gaat van strategisch advies rond digitale transformatie tot het begeleiden van gebruikers in deze verandering. Dat doen we met een heleboel toffe en getalenteerde medewerkers. En we zoeken er steeds nieuwe, want continue groei is ons motto. Jij bent op deze site geraakt, dus de eerste stap is reeds gezet. Klaar voor de volgende?

Lees eerst nog even mee over wie Xylos eigenlijk is. We gaan terug naar 1984. Neen, niet het boek van George Orwell, maar wel het jaar waarin Marvin Gaye stierf en Xylos het daglicht zag. Oprichter en bezieler van dit softwarebedrijf is Christian Leysen, die vandaag nog steeds een zitje heeft in de Raad van Bestuur. Sinds de start legde het bedrijf een indrukwekkend parcours af.

Vandaag is Xylos een marktleider met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Herentals. Marktleider waarin? Dat vatten we zo samen: 'We help organisations succeed in an exponential age, by delivering unique experiences, products and services with effectiveness and empathy.’ Die unieke ervaring komt tot stand door in te zetten op 3 elementen: een heldere digitale strategie, diepgaande technische kennis en een menselijke benadering.

Diversity

Iedere collega brengt zijn of haar unieke kijk op een uitdaging mee. Die diversiteit maakt ons samen rijker. Onze achtergronden kunnen verschillen omwille van opleiding, expertise, geslacht, leeftijd, cultuur of religie. Die verschillen zoeken we bewust op want onze inclusiviteit is een meerwaarde. Maar één ding is zeker: Xylos biedt een stabiele haven voor talent, wie je ook bent.

Respect

We respecteren onze collega’s. We moedigen ze aan - en steunen ze - om de beste versie van zichzelf te worden. Natuurlijk belonen we hun inzet en bijdrage tot ons succes op basis van heldere afspraken. We respecteren onze planeet en zetten daarom in op duurzaamheid op alle vlakken. We verwachten ook jouw respect door oprechte inzet voor doelstellingen. Voeg nog eerlijkheid toe – zeg wat je doet & doe wat je zegt – en het respect is compleet.

Innovate

Het lijkt vanzelfsprekend, maar is het zeker niet: vernieuwing in wat we doen - en hoe - vergt continue aandacht. Om klanten optimaal te helpen moeten we doorlopend werken aan vernieuwing. Zelf zijn we een belangrijk onderdeel van vernieuwing: je moet ook jezelf in vraag durven stellen en zelf groeien door innovatie. Dat vergt flexibiliteit! Kortom: we vernieuwen dankzij externe bronnen als technologie en interne bronnen als kennis en inzicht.

Vision

We zoeken collega’s met een visie die aansluit bij de onze, maar daarom niet dezelfde is. Een kritische instelling die challenget, een gezonde eigenzinnigheid. Dát zoeken we. Wij kijken vooruit en plannen vandaag de toekomst. Jouw visie bepaalt mee de aanpak voor technologie & adoptie die we vertalen naar de maatschappij & klanten. Van visie is de stap naar visionair snel gezet. Je denkt mee over the day after tomorrow en gaat voluit voor kwaliteit!

Entrepreneurship

Of je nu bij een klant op locatie werkt, vanuit onze kantoren of aan een intern project: ondernemingszin is essentieel. Je hebt een neus voor opportuniteiten, neemt initiatief en verantwoordelijkheid, lost problemen pragmatisch op en houdt vol. Zo ben je een ondernemer die mee bouwt aan de groei van jezelf en de organisatie.

Visit your future office

Antwerpen
Noorderlaan 139
2030 Antwerpen
+32 3 543 75 00
xylos@xylos.com
Route

Brussel
St-Lendriksborre 6
1120 Brussel
+32 2 264 13 20
xylos@xylos.com
Route

Melle
Brusselsesteenweg 281
9090 Melle
+32 3 543 75 00
xylos@xylos.com
Route

Herentals
Diamantstraat 10
2200 Herentals
+32 3 543 75 00
xylos@xylos.com
Route

Bagaar
Lamorinièrestraat 161A - D303
2018 Antwerpen
+32 3 283 88 12
info@bagaar.be
Route