Want wij werken met helden. Onze medewerkers!

#ONZEHELDEN #INGEFRANK #VELEJAREN

Longtime heroes

We stellen je graag enkele van onze Longtime Heroes voor, collega’s die al ruime tijd happy zijn bij Xylos. Zo is er Inge, HR Business Partner, 26 jaar bij Xylos. De meerwaarde die ze in haar job zoekt is haar collega’s gelukkig maken en ontzorgen zodat zij zich kunnen focussen op hún job. Hoe een hometrainer, een strijkplank en een Dopper fles daartoe bijdragen ontdek je in onderstaande video.

Maak ook kennis met Frank. Deze ervaren Presales Manager heeft maar liefst 32 jaar bij Xylos op de teller staan. Zijn energie haalt hij uit het overtuigen van klanten om met Xylos samen te werken, idealiter in samenwerking met extra partners. Dat doet hij niet alleen, maar wel met Account Managers. En soms ook met een spons in z’n hand. ‘Huh?' denk je? Klik op de video en het wordt duidelijk.

#XylosHeroes #JordiKristoF #KissTheUsbStick

Modern Heroes

We hebben ook Modern Heroes aan boord, zoals Jordi, een Technology Consultant. 5 jaar geleden koos hij resoluut voor Xylos, omdat hij een warmere en oprechtere sfeer zocht. Die vond hij vanaf het eerste gesprek! Maar ook de aangeboden opleidingen en oplossingen voor alternatieve mobiliteit bevestigen zijn keuze. Luister naar Jordi zijn verhaal!

Of naar Kristof, de Product & Solution Lead. Passie en gedrevenheid vindt hij in de dagelijkse contacten met collega’s, klanten en partners. Dat geeft hem de energie om zich elke dag opnieuw ten volle in te zetten. Maar ook de leuke momenten blijven hem bij. Kijk hoe Kristof besloot om - uit respect voor een partner - een USB stick te kussen. OMG!

#PartyTime #Opleidingen #BlijTussenPrei

Future Heroes

Ah, wie denkt er nu niet spontaan aan Back to the Future? Geef het maar toe, Marty McFly-fans. Onze Future Heroes komen niet uit de toekomst, maar werken er elke dag keihard aan! Zoals Fay, Project Manager bij BAGAAR, een Xylos dochterbedrijf. Zij staat garant voor succesvol afgeronde projecten. Toffe collega’s, een leuke werksfeer en boeiende uitdagingen, da’s wat ze zocht én vond. Ze kreeg er een wat-is-dit-nu spontane kerstparty bovenop. Ho ho ho!

Kimberly is dan weer Grafisch Vormgever bij Neo Learning, een brand van Xylos. Ze liet de printwereld achter zich om in een volledig digitale omgeving te gaan werken. Dat vergde opleiding en ruimte om zich in de job te ontplooien. Maar dat was geen probleem. Na zes maanden bij Neo weet ze wel zeker dat dit elders niet mogelijk zou zijn. Maar … wat doet ze temidden de prei? Bekijk de video of vraag het haar gewoon op jouw eerste werkdag bij ons.

Visit your future office

Antwerpen
Noorderlaan 139
2030 Antwerpen
+32 3 543 75 00
xylos@xylos.com
Route

Brussel
St-Lendriksborre 6
1120 Brussel
+32 2 264 13 20
xylos@xylos.com
Route

Melle
Brusselsesteenweg 281
9090 Melle
+32 3 543 75 00
xylos@xylos.com
Route

Herentals
Diamantstraat 10
2200 Herentals
+32 3 543 75 00
xylos@xylos.com
Route

Bagaar
Lamorinièrestraat 161A - D303
2018 Antwerpen
+32 3 283 88 12
info@bagaar.be
Route