#Gedreven #DRIVE #Waarden

Want we hebben drive,
of eerder: DRIVE.

Gedrevenheid en enthousiasme om dingen te doen. Zo kan je drive omschrijven. Voor de volledigheid: het is ook de juiste term voor een partijtje bridgen. Maar daar hebben we het dus niet over. ‘Drive’ omschrijft hoe we de dingen aanpakken: gedreven en enthousiast dus. Maar het letterwoord DRIVE vat meteen ook onze waarden samen: Diversity, Respect, Innovate, Vision, Entrepreneurship. Even toelichten waar deze waarden bij Xylos voor staan.

Diversity

Iedere collega brengt zijn of haar unieke kijk op een uitdaging mee. Die diversiteit maakt ons samen rijker. Onze achtergronden kunnen verschillen omwille van opleiding, expertise, geslacht, leeftijd, cultuur of religie. Die verschillen zoeken we bewust op want onze inclusiviteit is een meerwaarde. Maar één ding is zeker: Xylos biedt een stabiele haven voor talent, wie je ook bent.

Respect

We respecteren onze collega’s. We moedigen ze aan - en steunen ze - om de beste versie van zichzelf te worden. Natuurlijk belonen we hun inzet en bijdrage tot ons succes op basis van heldere afspraken. We respecteren onze planeet en zetten daarom in op duurzaamheid op alle vlakken. We verwachten ook jouw respect door oprechte inzet voor doelstellingen. Voeg nog eerlijkheid toe – zeg wat je doet & doe wat je zegt – en het respect is compleet.

Innovate

Het lijkt vanzelfsprekend, maar is het zeker niet: vernieuwing in wat we doen - en hoe - vergt continue aandacht. Om klanten optimaal te helpen moeten we doorlopend werken aan vernieuwing. Zelf zijn we een belangrijk onderdeel van vernieuwing: je moet ook jezelf in vraag durven stellen en zelf groeien door innovatie. Dat vergt flexibiliteit! Kortom: we vernieuwen dankzij externe bronnen als technologie en interne bronnen als kennis en inzicht.

Vision

We zoeken collega’s met een visie die aansluit bij de onze, maar daarom niet dezelfde is. Een kritische instelling die challenget, een gezonde eigenzinnigheid. Dát zoeken we. Wij kijken vooruit en plannen vandaag de toekomst. Jouw visie bepaalt mee de aanpak voor technologie & adoptie die we vertalen naar de maatschappij & klanten. Van visie is de stap naar visionair snel gezet. Je denkt mee over the day after tomorrow en gaat voluit voor kwaliteit!

Entrepreneurship

Of je nu bij een klant op locatie werkt, vanuit onze kantoren of aan een intern project: ondernemingszin is essentieel. Je hebt een neus voor opportuniteiten, neemt initiatief en verantwoordelijkheid, lost problemen pragmatisch op en houdt vol. Zo ben je een ondernemer die mee bouwt aan de groei van jezelf en de organisatie.

Visit your future office

Antwerpen
Noorderlaan 139
2030 Antwerpen
+32 3 543 75 00
xylos@xylos.com
Route

Brussel
St-Lendriksborre 6
1120 Brussel
+32 2 264 13 20
xylos@xylos.com
Route

Gent
Vlasgaardstraat 52
9000 Gent
+32 3 543 75 00
xylos@xylos.com
Route

Herentals
Diamantstraat 10
2200 Herentals
+32 3 543 75 00
xylos@xylos.com
Route

Bagaar
Lamorinièrestraat 161A - D303
2018 Antwerpen
+32 3 283 88 12
info@bagaar.be
Route